Baže Aleksov – Otac i Niz reku života (12. 10.)

Baže Aleksov je rođen 01.09.1991. godine u mestu Kočani u Severnoj Makedoniji. Baže je oženjen i ponosni otac dvoje dece. Njegova strast prema muzici traje više od pet godina, a kroz taj period postigao je značajne uspehe.

U slobodno vreme trenira, a omiljeni pevač mu je Toše Proeski.

Iz Severne Makedonije, tačnije iz Kočana u „Zvezde Granda“ stigao je Baže Aleksov (32), ali nije uspeo da fascinira žiri.

Takmičar je samouvereno izašao na scenu i predstavio se pesmama „Otac“ i „Niz reku života“, ali je brzinom svetlosti zaradio čak šest panik tastera.

-Za tebe je ovo takmičenje završeno bar u ovoj sezoni. Tu smo mi i naredne godine- rekla je Ana Sević, dok je takmičar tužno i razočarano gledao.

A da li je zaista bio za ispadanje, pogledajte snimak i prosudite sami.

Tokom njegovog nastupa žiri je nikad brže dao panik, što je na kraju i rezultiralo razočarenjem ovog takmičara.

–Nije isto kao na audiciji, velika je trema. Nije lako da pevaš pred žirijem – istakao je Baže nakon ispadanja iz takmičenja.

–Ne volimo kad imamo okvave situacije, nadamo se da više nećemo imati ovakve scene- rekla je tužno voditeljka, nakon čega je Baže napustio scenu.

Sedamnaest kandidata predstavilo se večeras u „Zvezama Granda“ sa željom da osvoje žiri i ostanu u borbi za ostvarenje muzičkih snova.

Prvi krug doneo je veliku šansu mladim nadama, koji su se potrudili da prebrode tremu i pokažu pred žirijem šta znaju, međutim u tom zadatku uspeli su samo najbolji.

Kandidati koji su se direktno plasirali dalje: Mate Miličević, Anđela Đurić, Ana Đuraković, Aldin Huremović, Belma Imširović, Aldin Musić, Anđela Džogović, Lana Brkić.

You might also like