Atomska Mina i Antonija Čerkez – (27. 04.)

i – (27. 04.)

Iako je do sada ostavila utisak borbene i energične, Mina je u ovom krugu podbacila, a članovi žirija su se složili da je izgledala kao da je u grču.

– Što se mene tiče, mislim da je presudilo kod Mine samo zato što nije bilo stabilnosti u intonacijama. Kod Antonije standarno, navežbano, top kao paketić, super – rekla je Ceca, dok je Đorđe pridružio pohvala za izgled, ali ne i pevanje.

– Mina, prva pesma je pokazala sve tvoje mane, najviši ton u toj pesmi pogodiš, a ujednostavnim ispadneš iz koloseka– dodao je roker.

Slično mišljenje imala je i Snežana.

– Mina, ti si meni u obe pesme bila vrlo nestabilna, ali delovala si mi utučeno, kao da te nešto muči. Ovoliko grešaka ne mogu da istolerišem, sve drugo je savršeno na tebi, ali nisi bila ubedljiva. Antonija, stabilna, tačna, šarmantna– objasnila je Đurišička.

Mili se složio sa kolegama i rekao da kod Mine treba da se poslože kockice, a Viki je savetovala da povrati samopouzdanje na koje su do sada navikli u njenom izvođenju.

Završnu reč imali su mentori, a Bosanac nije krio svoj ponos.

– Paketiću moj, moram nešto reći ti si jedini moj kandidat u svim sezonama koja si bila na tri, četiri probe i gde si sve ukapirala da sama skidaš pesme. Jednom sam joj objasnio, peva dva kruga nisam je video– izjavio je Boske na šta je Ceca žestoko odgovorila:

– Znači ne radiš sa kandidatima? Ti si lenj čovek, Hoćeš da pohvališ nju, ali sebe si ukopao. To nije fer prema kandidatima koji su nam dodeljeni, nije ljudski.

Marija je smatrala da je Atomska dobro otpevala i da ima dobru pesmu za .

You might also like