Arnel Jodić – Snijegovi i Ludujem (28. 09.)

Arnel Jodić – Snijegovi i Ludujem (28. 09.)

Arnel Jodić (21) iz Tešnja drugi put je nastupao na Grandovoj sceni i uspeo je da ubedi žiri da mu je mesto u „Zvezdama Granda“.

Mladi pevač se u prvom krugu takmičenja predstavio pesmama „Snijegvi“, „Ludujem“, ali je uprkos velikoj tremi uspeo da osvoji tri glasa koja su mu bila dovoljna da bira mentora.

Viki Miljković , Đorđe David i Svetlana Ceca Ražnatović dali su Arnelu glasove, pa su oni bili u opticaju da mu budu mentori.

Iako je Viki odnela pobedu sa Nerminom Hadžićem koji je takođe iz Tešnja, Arnelu je savetovala da ipak odabere Đorđa Davida.

-Arnele, usta su ti se oskušila koliko si bio pod tremeom i u neizvesnosti. Nije to baš bilo dobro, to i sam znaš. Imaš lepu boju glasa, puno mora da se radi. Moj glas podrške, ali mislim da je Đorđe za tebe najbolji odabri, on ima živaca i vremena da radim – rekla je Viki, dok se Đorđe nadovezao:

-Da si klinac čuje se, krajevi, trema koja te ubila. Sviđa mi se tvoja boja, ali ti je moj savet da se opredeliš kojim ćeš putem ići.

Ceca je imala ipak suprotan stav od Davida, pa je insistirala da Arnel mora da peva sve muzičke žanrove.

-Dečko ima svoj bend, već peva i mora sve da peva, ne treba ga uokviriti samo u jedan pravac. Mora da razvija pevanje u svim pravcima. Kod tebe sam čula to nešto, čula sam i tremu. Imaš lepu boji, čist triler, samo se podvukao neki falš, ali se to sve da ispraviti – rekla je Ceca, ali je Mili ipak morao da reaguje:

-Meni je bolje da neko peva falš, nego da ne daje sve od sebe. Ali brate, to je sve bilo ravno, dosadno, bolje pokaži, ali dokaži da u sebi imaš derta.

Iako je insistirala da takmičar odabre Đorđa, Arnel je ipak odlučio da će raditi sa Viki Miljković koja je sa osmehom prihvatila saradnju.

U 18. sezoni „Zvezda Granda“ očekujte neočekivano jer je Saša Popović osmislio nova pravila za najgledanije muzičko takmičenje.

Umesto njega u produkcijskoj stolici našao se Voja Nedeljković koji će privremeno menjati kreativnog direktora „Granda“, dok će Milan Mitrović i Ana Sević voditi šou.

Nova sezona donosi i stroga pravila, te po prvi put žiri neće moći da se dogovara oko glasanja za kandidata.

-Ove godine promenjena su pravila. Žiri u prvom krugu neće imati priliku da vidi kandidate koji nastupaju i pevaju. Takođe je bitno da paravani postoje između njih. Bilo je komentara i kritika kao ‘Jao, oni gledaju kako ko glasa- objasnio je Voja, a izmene u takmičenju i scenografiji iznenadile su i žiri.

-Nešto ovde jako pišti, zuji, pa da vide šta je, da neko ne ostane bez noge-požalila se Marija Šerifović.

Viki Miljković i Snežana Đurišić su zaratile već u prvoj emisiji, a sve zbog komentara da Viki ne razume šta narodu nije jasno.

–Pričaj ti svoje, ne brini šta drugi pričaju– odbrusila je Snežana, dok je Marija sve vreme govorila da joj se ništa ne dopada kod jednog od takmičara.

-Ovo je takav sklad nesklada. Ovo je zlostavljanje. Je l’ ti misliš da pevaš bolje od Šabana?-pitala je Marija jednog kandidata, a zatim zavapila i zatražila da se Saša Popović hitno uključi.

–Vojo, zovi Saleta na ‘Zoom’ i kaži mu da trpim probleme ovde i da će biti eskalacije– poručila je iznervirano pevačica.

U sledeći krug takmičenja Zvezde granda prošli su: Andrija Vorteks, Zoran Petrović, Edin Abadžija, Melisa Alihodžić, Martin Osmanović, Sergej Tadić, Arnel Jodić, Jovana Raičević i Anđela Simonović.

You might also like