Armin Zukić i Petar Krekić – (30. 03.)

i – (30. 03.)

Petar Krekić osvojio je 5 glasova, dok se njegov protivkandidat izborio za jedan taster manje.

Ovakva odluka žirija nije se dopala Violeti, te se pevačica odmah pobunila.

-Mene živo zanima šta je sad – dobacila je odmah.

Marija je želela da prva da svoj komentar, međutim ostatak ekipe se odmah pobunio.

-Slažem se jer nije dala nikome glas i treba da kaže – prokomentarisao je Đorđe, što je ponovo izazvalo komešanje u studiju.

-Niko te nije pitao da li se ti slažeš– čulo se iz žirija, ali je Saša Popović ipak odlučio da prvo da reč Mariji.

-Kandidatu broj jedan nisam dala glas jer mislim da je apsolutno pogrešan odabir pesama imao. Ti prvu pesmu nisi pevao dobro, to se ne peva tako. Te ukrase nemaš i to tebi ne leži. Ne osećam, nije nekako tačno. Kandidatu broj dva nisam dala glas zbog druge pesme, to je sve nešto bilo smuti pa prospi, osim što je intonacijski bilo tačno – objasnila je Marija.

Svoj sud dao je i Dragan Stojković Bosanac, a njegov komentar mnogi su protumačili kao ironičan.

-Bili su jako dobri, iznenađujuće u u prvoj pesmi. Prvi da pormeni stil, a drugi, ne peva se „šesnest“. Dobio je glas, ali ne peva se tako i nije gramatički ispravno. Mi ovde edukujemo i publici dajemo do znanja da nismo ovce! Gde će biti „šesnesti leta beše“? Pesma je odlična, al' najbolji je foršpil – ljutito je rekao Boske.

Snežanu Đurišić zanimalo je kako je Petar Krekić izgovarao boj 16.

-Pa više ne znam ni ja – rekao je Petar.

Snežana je potom obrazložila svoje mišljenje o nastupima oba takmičara.

-Ja ne mislim da kandidat broj jedan nije otpevao dobro prvu pesmu – rekla je Sneža za nastup Armina Zukića, na šta je Boske odmah reagovao.

-Popustila ti petlja – rekao je Boske, na šta mu je Sneža uzvratila:

-Jeste, sa živcima. Od vas Indijanaca!

Violeti se nisu dopali komentari kolege te je odmah stala u zaštitu svog takmičara.

-Jeste, kandidat iz Beograda ne zna dikciju, a mi svi koji smo iz unutrašnjosti znamo dikciju -konstatovala je pevačica, nakon čega je svoj sud dala i Ceca.

-Ja sam šokirana da Petar nema šesticu. Ti si sašio sa trilerima. Toliko slatko, toliko lepo – rekla je Ceca i obratila se Šerifovićevoj.

-Marija, šta je hladno? tebe moramo da grejemo. Ti si poludela danas, ja ne znam št ati je, sve ti je hladno. Odličan si Petre bio. Ja saqm šokirana. Iskreno sam šokirana. On jeste bio intonativno nestabilan na par mesta ali ja njega ne bodujem da li će on meni danas da bude intonativno tačan ili ne. Ti maš dete nešto ili nemaš. Kod mene imaš. Ti si sašio – rekla je Ceca upućujući završne reči Arminu.

Raspravu je prekinuo Saša Popović i reč dao Miliju.

-Tako je. Kad Cezar govori. Od dva odlična kandidata ja bih, što se tiče mišljenja žirija podržao i jedne i druge – rekao je Mili, dok je Đorđe istakao da mu se Arminov nastup ovog puta nije dopao.

-Kandidat broj jedan, prva pesma nije bila dobra, druga je bila još gora – rekao je roker koji smatra da je Petar Krekić apsolutno zaslužio 6 glasova.

Završnu reč kao i uvek imali su mentori. Dragan Kojić Keba priznao je da mu nije bilo svejedno kada je Armin Zukić trebalo da napusti takmičenje u prethodnom kolu.

-Armine, tako sam se loše osećao kada sam odlučio da ne ideš dalje, a tako sam srećan sada što ideš dalje. Bio sam na ivici suza, veruj mi – priznao je Keba jer je Armin Zukić vraćen u takmičenje umesto Antonia Ramčevskog koiji je zbog operativnog zahvata morao da napusti takmičenje pre kraja.

Viki Miljković je sve vreme bila nezadovoljna što će Petar Krekić morati da se bori u baražu.

-Petar ne da nije zaslužio 6 nego je zaslužio 7. Tako je sašio obe pesme da ti ako hoćeš da budeš realan sudija – započela je Viki, a Keba ju je zagrlio.

-Malo pre su rekli da je neki Marijin kandidat pevao dobro „Šumadiju“. Peva simpatično taj program, ali u ovom takmičenju Petar Krekić u odnosu na sve kandidate kad zapeva ovo što je pevao Savu Radusinovića i Milančeta, možeš da trčiš krug oko njih tri puta. Mogu da te sapliću koliko hoće, napreduješ i pevaš sve bolje i bolje. I nefer je što nisi dobio 6 glasova – poručila je Viki.

You might also like