Aldin Musić – Maskenbal i Loša si danas (12. 10.)

Aldin Musić je rođen 19.04.1998. u Sarajevu. Završio je srednju školu za Mašinskog tehničara.

Mane su mu što brzo reaguje i tvrdoglavost. Pre nekoliko godina se takmičio u „Zvezdama Granda“, a na muzičkom takmičenju ZMBT u Sarajevu je osvojio drugo mesto. Omiljeni pevači su mu Adil i Šaban.

Aldin Musić (26) iz Sarajeva se nakon četiri godine pauze opet pojavio u „Zvezdama Granda“.

Pesmama „Maskenbal“ od Adila i „Loša si danas“ Džeja Ramadanovsog osigurao je sebi drugi krug najgledanijeg šou programa, iako je dobio jedan panik taster i to od Marije Šerifović.

Aldin je osim panika dobio i tri glasa od žirija, a Voja Nedeljković nije mogao a da ne upita njegovog bivšeg mentora da li ga prepoznaje.

-Je l’ ga se sećaš, Mili?- pitao ga je Voja, a Mili odgovorio:

–Da, bio je kod mene, ja sam tad bio u produkciji. To je bilo pre četiri godine.

Aldin je u prvom krugu dobio tri glasa, što je značilo da može da bira mentora, iako je dobio i panik.

Na pitanje o bivšem mentoru odgovorio je hvalama.

–Sećam se njegovih reči „Lep, zgodan i dobro pevaš“- rekao je takmičar.

Viki Miljković je istakla da joj se dopao Aldinov nastup, a Đorđe apelovao na kolege da je tek prvi krug i da sa tim takmičarima tek treba da se radi.

–Mislim da je tebi mentor pod hitno potreban, jer možeš mnogo da daš- rekao je Đorđe, dok je Snežana istakla da je takmičar pogodio pesme i da je imao sitne greške koje mogu da se isprate.

–Ja sam trpela koliko sam mogla sve njegove greške.Bilo je previše usiljeno, ali imaš sreću jer ćeš dobiti mentora – konstatovala je Marija koja mu je dala panik.

Takmičar je za ovu sezonu za mentorku odabrao Viki.

Sedamnaest kandidata predstavilo se večeras u „Zvezama Granda“ sa željom da osvoje žiri i ostanu u borbi za ostvarenje muzičkih snova.

Prvi krug doneo je veliku šansu mladim nadama, koji su se potrudili da prebrode tremu i pokažu pred žirijem šta znaju, međutim u tom zadatku uspeli su samo najbolji.

Kandidati koji su se direktno plasirali dalje: Mate Miličević, Anđela Đurić, Ana Đuraković, Aldin Huremović, Belma Imširović, Aldin Musić, Anđela Džogović, Lana Brkić.

You might also like