Ajla Dilevska – Zlatnik i Nismo smeli (19. 10.)

Ajla Dilevska je rođena 18. marta 2005. godine u Skoplju, gde je odrasla i započela svoje obrazovanje. Trenutno studira na Ekonomskom fakultetu, gde se posvetila sticanju znanja u oblasti ekonomije, a crtanje je jedan od njenih omiljenih hobija.U slobodno vreme voli da čita knjige, sluša muziku i prati modu.

Kao vrline ističe humanost i komunikativnost, a kao manu manjak samopozdanja. Muzički uzor joj je Marija Šerifović.

Mladost i lepota nisu bili dovoljni Ajli Dilevskoj (19) iz Skoplja, da dobije barem jedan glas od stručnog žirija prilikom predstavljanja na sceni “Zvezda Granda“ i to sa pesmama “Zlatnik“ i “Nismo smeli“.

Neiskustvo i trema “pojeli“ su takmičarku, te su odmah za vreme prve pesme Mili i Bosanac upalili svoje panik tastere, dok je ostatak žirija ostao suzdržan.

Međutim, i ovakav ishod glasanja odveo je Ajlu u baraž, koja nije mogla da sakrije razočarenja na svom licu.

–Nisi se dovoljno spremila, to je bio pakao, ne zna se gde šta ide. Nisi bila sigurna. Vidim da imaš želju ali koja ne može da izađe, moraš bolje i više da se trudiš– poručio joj je Mili.

Kandidatkinja je zatim objasnila da nema iskustva u ovom poslu i da je bila nesigurna prilikom pevanja u mikrofon, kao i da nije mogla da čuje sebe.

–Na sve to sam i bila bolesna, znam da nije opravdanje ali eto-rekla je Ajla.

Dragan Stojković Bosanac čak i nije želeo da obrazloži svoj panik taster, te su svi mogli samo da požele Ajli sreću u baražu.

–Bori se, stisni zube, šta da ti kažemo– poručila joj je Marija Šerifović.

Samo najboljih osam kandidata imalo je priliku da večeras odabere svog mentora u najpopularnijem muzičkom takmičenju “Zvezde Granda“.

Od 18 predstavljenih mladih talenata, čak desetoro završilo je u baražu, a samo jedan dobio šansu da se pojavi ponovo u drugom krugu.

U sledeći krug takmičenja Zvezde granda 2024-2025 prošli su: Anđela Ulićević, Deni Ramčević, Nina Majstorović, Arlet Rohas, Almija Krdžalić, Danijel Savić, Midhat Keskin, Damjan Vralar, Nemanja Avramović.

You might also like