Ahmed Karić – Romanija i Odlaziš, odlaziš (05. 10.)

– Romanija i Odlaziš, odlaziš (05. 10.)

Ahmed Karić rođen je 31.03.2003. godine u Zenici. Završio je ekonomsku školu, za sebe kaže da je uporan i vredan, ali i jako tvrdoglav.

Omiljeni pevač mu je Šaban Šaulić. Poslednje dve godine živi u Štutgartu i tamo se isključivo bavi pevanjem.

Pre tri godine, Ahmed Karić (21) iz Zenice, koji danas živi u Nemačkoj, okušao je sreću u „Zvezdama Granda“, a sada je rešio da ponovo zablista u takmičenju.

Numerama „Romanija“ i „Odlaziš, odlaziš“ razgalio je žiri koji ga je nagradio sa četiri glasa.

Podršku su mu pružili Ceca, Mili, Marija i Snežana zbog čega mladi pevač nije skidao osmeh sa lica.

-Tačno prepoznajem rad stručnjaka i čujem to ‘č’ da si ispravio. Nisam te po glasu prepoznao, ali znam da je ovo glas koji ima ono što je potrebno. Imaš punoću, snagu, samo to treba sastaviti uz mentora i mislim da možeš daleko da doguraš- rekao je Mili, inače njegov bivši mentor.

Da Ahmed ima potencijal smatraju i Ceca Ražnatović i Marija Šerifović koje su mu udelile pozitivne kritike.

-Lepo pevaš, ali ti ovo zakucavanje na kraju uopšte nije bilo potrebno. Želim ti puno sreće i nadam se da ćeš pronaći pravog mentora da se sve to skocka- rekla je Ceca, a Marija je bila saglasna:

-Znaš da se ponašaš, lep si momak, ali pevaš malo divlje i treba dosta da se radi i da se sredi. Ima dosta posla, ali si zdrav potencijal.

Kako je Ahmed rekao, putovanaj za Beograd mu neće biti problem jer ima samo jednu želju, da peva, uči i radi sa mentorom.

Nakon malo ćaskanja i upoznavanja, došao je trenutak da Karić izabre svog mentora, jednog od onih koji su mu dali glas podrške.

-Hvala vam svima, ali ja biram Snežanu Đurišić- rekao je Ahmed, što su svi pozdraavili gromoglasnim aplauzom.

I večeras su naši takmičari dali sve od sebe da se što bolje predstave u „Zvezdama Granda“, a samo oni najbolji su se plasirali u naredni krug takmičenja.

Osam takmičara prošlo je direktno dalje i oni će u nastavku takmičenja radii sa mentorima koje su odabrali nakon nastupa.

Devet takmičara pevalo je u baražu, a samo su dva mesta ostala za nastavak takmičenja.

U sledeći krug takmičenja Zvezde granda prošli su: Ahmet Karić, Jelena Radlovački, Lejla Halilović, Luka Lukić, Iva Jokanović, Nenad Vitorović, Armin Šabić, Lidija Graovac, Dimitrije Spasojević i Mila Cicvarić.

You might also like