Samed Dželo i Omar Džaferoski – (04. 11.)

i – (04. 11.)

Prvi je reč dobio Mili koga je Džaferoski oduševio.

– Omare, savršen si i energija i pevanje. Ja jedino što bih ti savetovao možda dobro, možda loše, ovu igricu si prešao. Gledaj, Toše je razvaljivao narodnjake, treba da se širiš ka narodnoj muzici i da imaš strašnu budućnost– poručio mu je Milić, nakon čega je svoj sud dala Ceca koja je prednost dala Samedu.

– Samede, odličan si bio , meni se jako sviđa kako ti pevaš. Ja sam pretspostavila da će Omar da dobije više glasova, ali ti si neko ko zaslužuje pažnju, imaš lepu boju glasa, energiju i da sam mogla da glasam za obojicu ja bih– iskrena je Ražnatovićka.

Kako je Samed pre nekoliko godina bio kod Bosanca u timu, stari mentor ga je nagradio svojim glasom.

– Što bi Đole rekao ja sam samo glasao zato što je novi bio je kod mene i to je polu poslovna varijanta, ali stvarno je drugi kandidat bio odličan prelepa boja glasa, prelepa interpretacija , više mi se svidela druga pesma, ali tisi to lepo izneo– rekao Stojković nakon čega su Mili i Bosanac u žestokom okršaju odmerili snage.

Iako je Bosanac pokušao da se ne odazova na ovu konstataciju Saša Popović ga je pristisnuo da odgovori na Milijevo pitanje.

– Stavio je kapu to lepo mu stoji priznajem i žao mi je što nema kosu jer ventilator duva pa ovo malo mozga bi spržilo. Ja sam dao objašnjenje ali tvoj malo mozak ne može to da shvati – u svom stilu je odgovorio Stojković.

Marija je pohvalila oba kandidata za sjajne nastupe, dok je svoju podršku Omaru opravdala njegovom ubedljivošću koju je pokazao.

Viki je za Džela imala reči hvale i istakla da ima fantastičnu boju glasa, što je potvrdila i Bekuta.

– Samed, osveženje pravo što se mene tiče, glasala sam ipak za Omara jer znam koliko Đorđe voli svoje Makedonce, ali sledeći put ću da razmislim– dodala je Bekuta zbog čega se Saša Popović našalio kako Đole treba da dobije novo ime zbog tolike povezanosti sa Makednocima- Đole Davidovski što je sve najmejalo.

Na kraju, svoj sud dala je Snežana koja je prednost dala Omeru za koga kaže da je imao bolju energiju.

David je presudio u korist Džaferoskog, dok je Samidu udelio veliki kompliment.

– Samide, ovo „Lažu te ljubavi“, mislim da niko tačnije nije otpevao u poslednje vreme, Omare radujem ti se ovo je tvoje najbolje pojavljivanje u „Zvezdama Granda“ od kada si se pojavio i uzimam tebe– zaključio je roker.

Podsećamo, u prošlom krugu Đorđe je istakao koliko je ponosan što se Omar vratio u takmičenje kada mu je zamerio jedanu stvar.

-Jako sam radostan jer sam želeo da se vratiš ove sezone i sve ono što su ti rekli, to ti govorim i ja već ne znam koliko godina. Moraš da naučiš da se smešiš.

Inače, Džaferoski je otkrio i šta je radio u pauzi izmešu njegovog pojavljivanja u „Zvezdama Granda“.

-Bio sam u Americi, u Čikagu, malo sam šetao, malo sam radio. Tamo sam rođen i imam puno familije koju sam otišao da obiđem – rekao je Omar.

-Tamo si rođen, imaš američki pasoš? Blago tebi – rekao je Popović,

You might also like